
پاورپوینت پروژه ی طرح مرمتی خانه ی پروین اعتصامی
- موضوع : معماری
- فرمت اصلی فایل : pptx
- تعداد صفحات : 71
- حجم فایل: 6.33 mb
بخشی از متن پاورپوینت :
فصل اول: رفع خطر
رفع خطر شامل از بین بردن خطرات ناشی از تخریب ساختمان در طول طرح مرمتی بنا می باشد.
الف: شمع کوبی
ب: جلوگیری ازفرو ریختن نما
استفاده از شمع بندی مایل برای جلوگیری از فرو ریختن نما ، در این نوع شمع بندی بار دیوار تئسط شمع ها یا حائل های مایل به زمین منتقل می شود .
تعیین مکان دقیق شمعها از نظر توانایی تحمل حداکثر بار کف و دیوار مهم است. خط مرکز شمع حایل باید با خط مرکز دیوار یا تکیه گاه کف تلاقی کند.
ج:جلوگیری از خارج شدن سنگ ازاره :
برای جلوگیری از خارج شدن سنگ ازاره در دیواره های خارجی (نمای خارجی) خانه ی پروین اعتصامی از شمع کوبی و تزریق ملات بین سنگ ها استفاده کرده اند.
د: توقف بهره برداری از سرویس موجود در بخش غربی زیرزمین:
برای جلوگیری از رطوبت بیشتر و رطوبت صعودی در دیوارها، بهره برداری از این سرویس بهداشتی که جزء الحاقیات بنا می باشد متوقف شده است.
ه : پاکسازی و سمپاشی بنا :
در مرحله رفع خطر در زیرزمین به علت لانه سازی حیوانات موذی و حشرات مختلف مانند سوسک ، موش و ... و همچنین به منظور جلوگیری از تخریب بیشتر ساختمان که خود ناشی از آمونیاکی بودن فضولات حیوانات می باشد و نیز خوردگی حاصل از لانه سازی آنها ، مجبور به سمپاشی کردن کل ساختمان برای از بین بردن نسل این حشرات شده اند.
و: همچنین به دلیل غیر استفاده بودن محل، به خصوص در قسمت زیرزمین ، محل عملا تبدیل به یک آشغال دانی بزرگ شده بود ، که میراث فرهنگی توسط کارکنان خود محل را پاکسازی کرده بود.
سرگذشت پروین اعتصامی و اطلاعاتی در مورد خانه پروین اعتصامی از سوی سازمان میراث فرهنگی :
پروین اعتصامی شاعر بزرگ ایران در 25 اسفند ماه 1285 هجری خورشیدی در شهر تبریز به دنیا آمدو در کودکی همراه پدر به تهران آمد .
اعتصامی ، ادبیات فارسی و عربی را نزد پدر ادیب خود بیاموخت و سپس زبان انگلیسی را در مدرسه دخترانه آمریکایی به سال 1303 هجری خورشیدی به پایان رسانید. پروین در سال 1313 با پسر عموی پدرش ازدواج نموده و همراه شوهر به کرمانشاه رفت ولی پس از دو ماه و نیم بر اثر عدم تفاهم با شوهر خود ،او را ترک کرده و به منزل پدرش بازگشت پس از 9 ماه با بخشیدن مهریه خود طلاق گرفتو تا پایان عمر بی همسر به سر برد و به سرودن اشعار و به کار بردن قریحه تابناکش مشغول بود.
فهرست مطالب:
فصل اول: رفع خطر
برنامه استحفاظی
فصل دوم : بیوگرافی
مطالعات تاریخی
فصل سوم : مطالعات پلانهای وضع موجود
مطالعات سازه بنا
مطالعات تاسیسات بنا
مطالعات پی
مطالعات پله
الگوهای اتاقها
دسترسی ها
شناخت تزئینات
فصل چهارم : آسیبهای رطوبتی (صعودی و نزولی )
آسیبهای عناصر الحاقی و حذفی
آسیبهای تاسیساتی و مکانیکی
آسیبهای ترک
فصل پنجم : مبانی طرح مرمتی
- از بین بردن عوامل مخل
- تقویت، بهسازی و تعویض
- مرمت تزئینات
فصل ششم : طرح مرمتی بنا (درمان)
فصل هفتم : طرح احیاء
- ۰۰/۰۷/۰۳