پاورپوینت تحلیل مجموعه موزه آموزش و ارتباطات کوماتسو
- موضوع : معماری
- فرمت اصلی فایل : ppt
- تعداد صفحات : 21
- حجم فایل: 9.53 mb
در این فایل مجموعه موزه آموزش و ارتباطات کوماتسو دارای 21 اسلاید قابل ویرایش می باشد.این فایل مناسب رشته معماری تهیه شده است . این فایل به گونه ای تنظیم شده ؛ که می توان قالب آن را به دلخواه تغییر داد واین پاورپوینت برای دانشجویان رشته معماری کاربرد دارد.از این رو در ادامه ابتدا فهرست مطالب ؛ سپس مختصری از متن ودر پایان پیش نمایشی از اسلایدهای این پاورپوینت قرار داده شده است. برای درک بهتر مطالب نیز از خطوط گرافیکی استفاده شده است.
مختصری از متن:
این مجموعه خود از چهار موج کم ارتفاع تشکیل شده است که با ساختمان های نسبتاً کم ارتفاع اطراف مخلوط می شوند . موزه علوم در زیر امواج واقع شده است . برای افزایش کارایی عایق کاری، در بالای سقف امواج روی پشت بام از پوشش گیاهی استفاده شده است و این تلاش برای تلفیق معماری و منظره به عنوان یک پارک بام عمومی است که در آن مردم می توانند در آن قدم بزنند. مردم می توانند آزادانه در داخل و خارج از امواج گسترده گشت بزنند و از بسیاری جنبه ها نمایشگاه ها را مشاهده کنند.
منحنی پشت بام به عنوان یک تاج پوشش دهنده کنترل کننده نور است و همچنین به عنوان تخلیه هدایت آب باران به یک مخزن برای کاشت آبیاری استفاده می شود. کل بنا قصد دارد با علم هماهنگ باشد و در عمل به کشف های مختلف علمی بازدید کننده کمک کند.
پاورپوینت تحلیل مجموعه موزه آموزش و ارتباطات کوماتسو ، 21 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
گروه طراحی
مساحت
موقعیت
معرفی پروژه
لندسکیپ
کانسپت طرح
ریزفضاها
مقطع
پلان
سایت پلان
و...
منبع : تاپ پروژه
موزه آموزش و ارتباطات کوماتسو
دفتر معماری شهری (Uao ) در کوماتسوی ژاپن، یک مجموعه ی موزه آموزشی و ارتباطات را طراحی نموده است که " تپه های علم " نام گرفته است. همانطور که از اسم پروژه مشخص است، این طرح از مجموعه ای از اشکال مواج و سینوسی شکل گرفته که شامل یک فضای گنبد شکل اجرای تئاتر در سایت، یک مجتمع صنعتی و یک مرکز پرورش می باشد.
باغ عمومی روی بام این مجموعه، بر سطوح فوقانی طرح گسترده شده و علاوه بر جداسازی کلیات ساختار بنا، معماری ساختمان را با لندسکیپ طبیعی محیط اطراف ادغام می نماید. این سطوح مواج و توپوگرافی مانند، همچون یک وسیله ی معماری، کمک نموده اند تا ورود نور به فضاهای داخلی کنترل شود و آب باران جهت آبیاری گیاهان و استفاده ی مجدد، به راحتی جمع آوری گردد.
- ۹۹/۱۲/۲۴